Saturday, October 29, 2011

Apa Yang Best Tentang K-POP?

Salam & Selamat Sejahtera...


Walaweh~

Hari aku nak cite pasal K-POP? Pe benda K-POP tu? K-POP bermaksud Korean POP? Best sangat ke lagu korea ni sampai awek-awek sume minat? Apa yang best tentang K-POP ni? Sebenarnya aku pon tak tau sangat tapi dari segi looking diorang agak stylo.. Lagu pon agak rancak. Boleh dikatakan semua memang boleh menarik perhatian awek-awek malaysia. Bukan awek-awek malaysia je. Awek-awek luar negara pon sama termasuk india.


Salah satu faktor lagi, artis-artis K-Pop ni Handsome2, Lawa2, Seksi2 and Seksa2 belaka. Tak mungkin lah kalau awek-awek atau balak-balak Malaysia ni tak minat. Aku pon minat gak. Minat tengok Girls Generation (SNSD). Walahbeh ~ Hang tak tau Girl's Generation pergi Google. Diorang mungkin jugak tertarik dengan kehebatan artis-artis K-Pop ni menari. Mana tahu?



Itu je kot aku rasa pasal ape awek2s and balak2s minat sangat dengan korea. Tapi kalau warga tempatan dok support artis and lagu depa je. Waktu bila pula lagu2 Artis Malaysia nak top..?


Renung-renungkan dan Selamat Beramal..


P/s : Lepas ni M-Pop lak! wkakakaka..

1 comments:

Muji Anto said...

hot awek malay... melayu seksi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...