Thursday, October 27, 2011

4 Peringkat Mengenali Wanita

Salam dan Selamat Sejahtera..


So, arini aku nk cerita sikit pasal 4 peringkat untuk kita mengenal wanita..

Agaga, byk entri-entri dlm blog aku ni pasal pompuan je kan?

Kenape ek?? Sebab aku ni Lelaki laa.. Super hero.. so watpe nk citer pasal Jantan..

Citer pasal awek2 je best.. baru masyuuukkk…



4 Peringkat Mengenal Wanita (Time Semasa dan Selepas PERIOD la weh..)


Time period kalo Minggu Pertama:

Spt yg korang sedia maklum bila time bendera merah je, lagi-lagi awal minggu,
diorang akan marah.. Anytime je boleh kecik hati walaupun dengan hanya 1 perkataan
yg korang sebut misalnya “Honey” kerana mungkin disalah tafsir oleh mereka
sebagai memperli diorang. Senang citer, time camni, cakap kena hati-hati..
Korang puji pun leh jadi satu makian untuk mereka.. wakakaka…


Time period Selepas Minggu Kedua:

Haa.. yg ni korang kena berhati-hati.. Segala temujanji dan cadangan korang
untuk melepak & hangout dengan kawan2 tu baikk lupakan je..
Atau korang yang akan dilupakan oleh dia.. ngeh ngeh ngeh..


Time period Selepas Minggu Ketiga:

Minggu ni peringkat yg boleh tahan cun sikit..
Diorang akan mula rasa tenang, relax $ mood agak baek..
So, time ni memang cun melecun la kalo korang nk ajak diorang ngedate..
nk ajak gi tengok wayang ke.. nk comolot ke.. wakakakka…


Time period kalo dah masuk selepas Mingge Keempat:

Minggu terakhir dalam kalendar org pompuan untyk kitaran putaran ehem-ehem..
Time ni diorang menarik nafas lega.. sebab diorang dh kembali normal..
Segala kejadian paranormal yg berlaku dh kembali pulih..
So.. senang citer.. minggu ketiga & keempat ni minggu suka suki & geli geli…


Ngeh ngeh ngeh.. tu dia..
Jadi kalo korang nk ngayat pompuan..
tnye dia dulu.. baru pas period ke? dah bape minggu?
Pastikan jgn kaco time Minggu Pertama n Kedua.. wakakakkakakaka


Chow!~



p/s : Comolot??

4 comments:

NormaLiza Mah said...

ohh mcm tu ker.......
apa2pun.. trus berblog.
jom singgah usha entry n iklan.
sma2 tmbh $ tabung blog.

azizul said...

bila pula time diorang tengah galak?..hehe

Syafiq Isme said...

hhhahahah serious post ni best ! oh dh boleh tahu dah time2 bila kita boleh bergurau senda ngan dia lah ni ? ewahh haha

eh, i ada update entry pasal anggapan wanita terhadap lelaki. blh x u bg pandangan ? hheheh

http://bubblechezz.blogspot.com/2011/10/monolog-dalaman.html

Lorlipop Properties said...

hahaha... LIKE !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...