Friday, October 28, 2011

Cara-cara Nak Tackle Awek


Salam & Selamat Sejahtera...

Yo!~ CARA NAK TACKLE AWEK??? Haa?? Bio Btol ??

Agagaga… ni la citer aku arini utk lu sume..
Kalo sebelum ni.. aku kongsi ngan lu sume..



tapi kali ni..
Lain plak yg aku nk ajo kat korang sume…

Bila korang dah CLASH ngan awek lu..

Mestilah korang nak cari awek baru kan?
So.. Jom blajar CARA NAK TACKLE AWEK..


Cara Nak TACKLE Awek!~

Siji

Usha awek cun yg korang idamkan..
Cover line kot2 dh berpunya ke blom..
Pastu baru bley gi step seterusnya..

Backup PLANNING:

Kot2 awek tu dh de mamat lain..
Korang usha kelemahan mamat yg awek tu ada..
So.. korang mesti jadi yang terbaek dari yang terbaek..
Kalo mamat tu guna beskal.. pastikan korang ada motor..

Loro

Start dekatkan diri korang ngan awek tu..
Usha nama, umur & tinggal mana..
Buat ayat2 lawak poyo korang…
Pastu pastikan awek tu tersenyum gedik2 sikit..
baru lu leh usha step seterusnya..

Backup PLANNING:

Kalo awek tu sombong.. korang pakat ngan member2..
Suruh member2 korang kaco awek tu tahap cipan..
Then lu datang sebagai hero membelasah member2 korang..
Lagak gaya hero hindustan.. kompom awek tu cair ngan korang..

Telu

Start bagi barangan yg special utk awek tu..
Maybe lu leh start bagi coklat..
Sebab awek memang pebret dia coklat..
Tak kira la coklat 20sen pn.. awek tu tetap suke…

Backup PLANNING:

Agak2 awek tu menolak pemberian lu..
Korang start wat2 hilangkan something barang kepunyaan awek tu..
Then.. korang skalik lagik jadi hero..
Berlakon ala-ala korang yg jumpa barang awek tu yg hilang..
atau korang belikan barang baru sebagai peganti barang yg hilang..

Papat

Sekarang.. Start korang nk mengenali lebih mendalam pasal awek tu..
Bukan start mengenali jenis2 sluar dalam awek tu..
Tapi, minat dan kesukaan awek tu..
Maybe korang leh try tanya MOVIE kesukaan dia..
Apa makanan pebret dia or something special la..

Backup PLANNING:

Awek2 suke citer something about love or humor..
Korang bolleh start making pape citer yg buat dia tertarik..
Nescaya beliau akan share something with korang..
Ini point besar utk korang ke step sterusnya…

Limo

Time ni.. kalo korang dah berjaya step2 kat atas..
Step sterusnya adalah cari cara nak contact awek tu..
Tentunya korang nakkan no tepon awek tu kan???
Time ni awek tu sure akan bagi no tepon dia kat korang..
korang ayat dia style camni…
- “Ni no phone i, kalo u free contact la i k..”
- “Eh, u ada no phone? maybe we can contact each other..”
- “Minggu ni i ingat nk kluar tgk MOVIE, kalo u free boleh follow i.. Ni no tepon i..”
- “Kalo u perlukan pape bantuan, do not hesitate to call me”
- “I ada Wallpaper citer tu.. maybe i can send MMS to ur phone?”
- “Alah.. Movie tu i ada.. u nk x? i send kat email u? bak email”

Backup PLANNING

Kalo awek tu xmo bg no tepon and x tepon korang..
Xpe.. Bersabar.. satu hari nanti dia akan bagi gak..
Yang penting korang jgn paksa dia.. nnt lansung korang tak dapat.. agagagaga..

Enem

Secara gentle.. korang pegi je kat awek tu..
Dan lu leh terus ucapkan
- “I suke tgk u, comey je.. i minat ngan u la.. jom couple!~”

Backup PLANNING:

korang cari awek lain… bersepah lagik awek cun ada.. keh keh keh…


Agagagaga…. Selamat MENACKLE awek la bro!~

Mudah-mudahan korang dapat awek yang korang idamkan…


P/s : Nanti aku post entri ' Cara-cara Nak Tackle Laki ' :D

12 comments:

BlueiceButterfly said...

~panjang penerangan..haha dah try ke?

aiman farhan said...

Alhamdulilah.. semua berjalan lancar... :D
Belum Cube belum tau..

Beckhrooy said...

biar betul he2

aiman farhan said...

uit.. takkan tak betoi lak.. :D

sop said...

comel lah awek kat atas tu :)

Mawar said...

nice3! =D

aiman farhan said...

=D Dont Try This At Home.. Shopping Complex Can.. :D

Danial Asyraf said...

yg last tu susah sikit la x de care lain ker

achik jkn said...

Urm awak..urmmm..mak sy kimslam

Muji Anto said...

http://gambarawekmelayu.com/

H Max said...

Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control.
- General Insurance Agent Locator

Jier said...

Berkesan ke ayat tueh?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...